петък, 4 март 2016 г.

Как разбираме коя топлоизолация е добра за жилището ни?

Как да изберем правилната топлоизолация за панелното или тухленото ни жилище? Еднакво ли е изпълнението на топлоизолация от алпинисти и от скеле? 

Какъв да е изборът ни на топлоизолационен материал? 

Предлаганите материали на пазара са основни в следните параметри: 
  • Най-разпространени са EPS топлоизолациите, към този клас топлоизолации спадат Стиропорът, Неопорът и всички Експандирани полистироли (експандиран полистирол са малките топчета които образуват топлоизолацията чрез слепване по между си) 
  • Следващата гама топлоизолации са XPS топлоизолациите, към този клас спадат всички Фибрани, Фибростири и други Ектрудирани топлоизолации - екструдираните топлоизолации са с голяма плътност на топлоизолационен материал, липсва въздухът като естествен топлоизолатор, този вид топлоизолации НЕ СА подходящи за топлоизолация на външни стени поради нулевата си паропропускливост (не дишат) 
  • Най-добрата топлоизолация безспорно е Ватата - каменната вата с впечатляващите 140 килограма на кубичен метър плътност спрямо едва 20 килограма/м3 към EPS и XPS е доказано най-добрата, дълготрайна и надеждна топлоизолация, но разбира се цената на каменната вата е най-висока

Правилната подредба на изборът ни за топлоизолация

Ако живеете в панелно жилище и желаете температурата в панелният Ви апартамент да се вдигне с  между 4 и 7 градуса то вашият избор би трябвало да бъде Neopor или качествения Austrotherm който се произвежда в България или BASF който се произвежда в Гърция, може да видите цените на Неопор които предлагаме като последвате връзката. 
Защо Ви препоръчваме Неопорът? 
Неопорът е иновативен материал който се наложи без аналог за топлоизолацията на панелни апартаменти, високите му топлоизолационни свойства, пародишане и отразяване на вредните UV лъчи го превърнаха в безспорен лидер в сферата на топлоизолациите, нашата фирма бе първата която приложи този топлоизолационен материал преди повече от осем години!

Ако сте решили да поставяте топлоизолация на пода или тавана, топлоизолацията с XPS е за вас - високата плътност и здравина правят Фибрана и Фибростира една от най-добрите топлоизолации за изолиране на бетонни елементи, плочи и трегери!

Вие сте максималист и желаете къщата Ви да бъде с най-добрата топлоизолация? В този случай вашата топлоизолация е само една - Каменната вата на Rockwool, фирмата ни за външни изолации предлага прекрасни и модерни решения за изолацията на вашата къща, повече за нашата услуга може да прочетете тук ...

Еднакво ли е изпълнението на топлоизолация от алпинисти и от скеле?

- Да! 

Приложеното изображение е на изпълнена цялостна топлоизолация на блок от алпинисти, в системата използвахме EPS 5 см Стиропор преди десет години, до този момент системата е без рекламация и без никакви повреди! 


Всички наши топлоизолации са със СЕДЕМ ГОДИНИ пълна гаранция! Заявете вашата нова и качествена топлоизолация от телефоните които сме поместили в сайта!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за Нас! Ако тук ще отправите запитване за възлагане на работа по бъдеща топлоизолация най-сигурно би било да се свържете с нас на: 0885/288 217