петък, 30 юни 2017 г.

Мнения за фирма Енерджи Хаус ЕООД

Мнения за работата на фирма Енерджи Хаус ЕООД от интернет пространството

По какво съдим за една фирма дали е добра или не е, разбира  се по мненията на хората за работата и през годините! 

Ние от фирма за хидро и топлоизолации Енерджи Хаус ЕООД сме може би една от малкото фирми занимаващи се със строителни дейности които НЯМАМЕ НИТО ЕДНА РЕКЛАМАЦИЯ за 23 години! Доказано!

Предлагаме Ви коментари и предложения на наши клиенти оставили мнения в интернет пространството: 

Re: Въпрос за фирма Енерджи Хаус - ЕООД

Мнениеот special на 05 Юни 2008 14:47
Здравей,
на първи поглед от тяхната страница в сектора на луксозните довършителни ремонти видях 6 и 7 ма точка, които са добри опции при извъшването на ремонт с непозната за теб строителна фирма. По принцип да знаеш, че подписването на договор е по добре да бъде заверен нотариално, с цел по бързо производство в съда. Иначе малко е по разтеглива процедурата с експертизите на подписите.Това е защита и за двете страни, но най-вече за потребителя. Сумите за луксозните довърштелни ремонти не са малко затова те съветвам да си връзваш гащите както се казва. Провери фирмата в регистъра предполагам , че е регистрирана.




"6- При подписване на конкретния Договор се дооточняват плащания , срокове и цени на всяка отделна Услуга нужна за цялостното приключване на ангажимента.
7- При завършване на ремонтно/строителния/реставрационен процес се доплаща сумата по договора и разбира се това става придружено от данъчна фактура и НАЙ-ВАЖНОТО - ГАРАНЦИЯ от Енерджи Хаус ЕООД за качествено свършена работа плюс сертификати на всички вложени и сертифицирани материали."
Ето линк към условията на фирмата"

След като 2008 година изпълнихме изключително професионално вътрешен ремонт на дизайнерски апартамент същият потребител ни препоръча на други над 10 свои близки и приятели!

Както може сами да проверите няма нито една рекламация в интернет пространството, нищо негативно, а само уважение - същото това уважение с което ние винаги подхождаме към Вас - нашите клиенти! 

Търсите добра фирма за външна топлоизолация - посетете страницата ни!
Търсите добра фирма за хидроизолация на покриви - вземете нашата оферта за хидроизоалция и се запознайте с изключителните иновации които въвеждаме в тази сложна и отговорна работа! 

За нас винаги ще е въпрос на чест и достойнство - Вие, нашите клиенти, над 40 000-те човека които ни гласувахте доверие през тези толкова много години! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно за Нас! Ако тук ще отправите запитване за възлагане на работа по бъдеща топлоизолация най-сигурно би било да се свържете с нас на: 0885/288 217